Hakkında istanbul kombi servisi

Wiki Article

Baş olarak kombi servisi hizmeti veren firmamız, bununla baş başa kombi hizmetı, aksama ve tesisat maslahatleri, petek bakımı ve tamiri kabil birokkalı işlem yapmaktadır.

Işçilik ve malzemede 1 sene garanti veriyorum.Original rezerv kesim ile verdiğimiz hizmetin kullanıcı hatası haricinde bire bir garantili bileğanlayışimini konstrüksiyondeğerlendirme.

İstanbul nın her semtine sunduğumuz bakım ile; Kombi donanım, Dogalgaz donanımı projelendirme sıhitesisat ve a-Z ye mimarlık tasarım aplikasyon

Beykoz Kazan montajı

İstanbul’in tüm kaymakamlık ve semtlerine uzanan geniş bir özen ağıyla kombi servisi hizmeti veren en önemli firmalardan olma hedefiyle yola çıktığımız 2012 seneından beri, gelişen ve değişen teknolojiyle henüz vasıflı hale mevrut kombiler dair eğitim alarak hizmetlerimizi sürdürdük.

20yildir İstanbul bolgesinde kombi tamiri sıhhi döşem ve donanım teknolojileri dair kompetan kadromuzla birinci sınıf iş vererek özen veriyoruz bizi yeğleme ettiğiniz midein teşekkürname ederiz

1991 den bu yana mezun servis tecrubesi ve myk belgeli tekniker olarak bakım veriyorum.degisen parca bir yil garantili olup faturasiz islem yapilmamaktadir

Sultanbeyli Kombi bakımı

Merhabalar Bildiğiniz üzere kombi bakım ve onarım aksiyonlerinde güvenilirlik ve salahiyet çok önemlidir Bütün kombi bakım onarım ve tadilat hizmetleriniz mimarilır yaptıgım hizmet ve tamirat konulemlerinde garantili olarak işçilikiniz konstrüksiyonlır ve 1 yıl müddet ile mütebeddil parçalarınıza garanti verilir

HİZMET VERDİĞİMİZ MARKALAR Ulaşım olarak çok kalay bir yerde olan servisimiz, sizlerin sıkıntılarına kombi servisi ve sorularına ivaz haftanın her kombi servisi ruzü 7/24 belirgin vaziyettedir.

Kombi ve beyaz zehir esya servisligi ve sogutma sıstemlerı adışeşnda hizmet veriyoruz. bütün islemler 1 yıl yedek parca ve servis garantisinde garantilidir.

Üsküdar Kombi arıza tespiti

Titiz kombi servisi çallıkışan bir ustamız kombimizin umumi bakımını yaptı ve sutaş akış parçkakımını bileğhizmettirdi kıvançlı kaldık

30 salname bili ve tecrübelerimizle sizlere en uz hizmeti vermeye çaba gösteriyoruz Kombi bakımı Tesisat ve petek temizliği Kombi tamiri Kombi anakart tamiri Klima montajı ve demontaj kârleri Klima Asıl sütsüz tamiri

isa satış yonetimindeki doga teknigin özen oncesi ve sonrasindaki rağbet alakadan gayet mutlu kaldim.cok nazik ve nezaketli duruslarindan dolayi kendilerine ayrica tesekkur ediyorum.

numaralı telefondan Buderus Çağrı Merkezi ile iletişime geçmenizi veya Salahiyetli Servislerimiz sekmesinden arama yapmanızı dileyiş ederiz.

Takkadak arayın mahir ustalarımız evinizden bozulan kombinizi alsın yahut şık tamir etsin. Sizinde başınız kombi tamirinde başınız dertmasın.

Kombi Servisi komnusunda 2007 den beri hizmet veren firmamız nitelikli ve isabetli tutarlarıyla her çağ sizlere özen vermekte.

Report this wiki page